071 – 512 29 07

©2020 door Lucas van Leyden. Met trots gemaakt met Wix.com

Wij zijn het team van de Lucas van Leyden. Met een brok in onze keel realiseren wij ons nu dat wij jullie kids komende weken niet gaan zien en spreken. Graag blijven we in contact met jullie. Zo ging je elke dag naar school! Nu ben je thuis. Wij, juffen en meesters bieden jou hier een plek om ideeën op te doen. Links, filmpjes en blogs van activiteiten die je thuis kunt doen.

Wij helpen je graag en laten
je ook graag zien wat 
medeleerlingen doen.

Hier doe je ideeën op en vind je extra online lesmateriaal.

 

MEESTER GERT-JAN VERTELT

De nieuwe kleren van de koning.

Meester Gert-Jan is van de zomer met pensioen gegaan. Maar hij is ons nog lang niet vergeten. Hij denkt vaak aan de Lucas van Leyden. Stiekem mist hij ons natuurlijk. Hij leest ons graag voor. Speciaal voor de leerlingen van groep 5 tot en met 8 heeft hij een bijzonder verhaal. En let ook goed op de kleren van meester Gert-Jan.  Luister je mee?! 

 

MUZIEKLES VAN JUF KIKI

Van zingen wordt je blij!

Speciaal voor ons heeft juf Kiki online muzieklessen gemaakt, super cool! Zing je mee?!

Groep 1/2

Groep 3/4

Groep 5/6

Groep 7/8

kiki_edited.jpg
 
juf Gemma.jpg

BEWEGEN IS GEZOND

Van juf Gemma

Zoals je weet, is bewegen super gezond. Door tussen je thuiswerk door even een beweegspelletje te doen, kan je daarna ook weer beter nadenken. Bovendien is bewegen gewoon LEUK. Hier vind je het nieuwste filmpje met beweegoefeningen.

 

ANDERHALF METER AFSTAND!!

Dans je mee voor jouw gezondheid en die van de mensen om je heen?
Ali B schreef samen met Poke en Judeska een lied om iedereen in Nederland eraan te herinneren dat we allemaal anderhalve meter afstand moeten houden van elkaar.

 

CONTACT

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now